Pečuška predstava u Belom Manastiru, Dardi, Bilju i Kneževim Vinogradima

Učenici nižih razreda baranjskih osnovnih škola od imat će prigodu pogledati edukativnu predstavu "Majstori" koju u koprodukciji s Hrvatskim kazalištem iz Pečuha izvodi Teatar to go

Učenici nižih razreda baranjskih osnovnih škola od 13. do 16. veljače imat će prigodu pogledati edukativnu predstavu "Majstori" koju u koprodukciji s Hrvatskim kazalištem iz Pečuha izvodi Teatar to go, u suradnji s Policijskom upravom osječko-baranjskom.
Predstava „Majstori" govori o dvojici majstora koji postavljaju semafor ispred škole. Majstor Leopold je genijalac, ali samodopadan i hvalisav, a šegrt Ivek je marljiv, ali nespretan. Zbog svojih karakternih osobina upadaju u naizgled bezizlazne situacije i nevolje. Svjesni važnosti ispravno obavljenog posla služe se metodom pokušaja i pogreške čime potiču gledatelje na interakciju.
Predstava "Majstori" izvodi se prema sljedećem rasporedu:
13.02. (utorak) s početkom u 10:45 sati, dvorana Centra za kulturu Beli Manastir (Gradsko kazalište Beli Manastir), za učenike OŠ "Dr. F. Tuđman" Beli Manastir;
15.02. (četvrtak) s početkom u 12:15 sati, prostor Osnovne škole "Darda" u Dardi za učenike te škole;
16.02. (petak) s početkom u 08:50 sati, prostor Osnovne škole Bilje u Bilju za učenike te škole
16.02. (petak) s početkom u 11:30 sati, prostor Osnovne škole "Kneževi Vinogradi" u Kneževim Vinogradima za djecu te škole.
Predstave su besplatne, a dobrodošla su sva zainteresirana djeca i roditelji.
(radio.hrt.hr)

Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.