Pokladne zabave u Esslingenu, Mannheimu i Mainzu

U Esslingenu Hrvatska kulturna zajednica svoju pokladnu feštu organizira već peti put, a u tu tradiciju njeguje i SG Croatia Mannheim i Hrvatska kulturna zajednica Mainz

Hrvati u Esslingenu, Mannheimu i Mainzu i ove godine organiziraju svoje karnevalske fešte.
U Esslingenu Hrvatska kulturna zajednica svoju pokladnu feštu “Maškare” organizira već peti put , i to 10. veljače u Osterfeldhalle Berkheimu (Köngener str. 51, 73734, Esslingen) s početkom u 18 sati.
Već prema tradiciji, za najbolje kostime organizatori pripremaju vrijedne nagrade. U organizaciji su, uz članove Hrvatske kulturne zajednice, uključeni i brojni pomagači, učenici Hrvatske dopunske nastave te folkloraši FS “Tamburica” iz Esllingena.

Veselo će biti i u Mannheimu gdje karnevalsku feštu prema tradiciji organizira SG Croatia Mannheim. Fešta će se održati u subotu, 10. veljače, a goste će zabavljati band Extaza i folklorna skupina Vatreni opanci.
Na karnevalu će se birati i najbolja maska, a pobjednika očekuje nagrada.
Hrvatska kulturna zajednica Mainz organizira Pokladnu zabavu u subotu, 10. veljače s početkom u 19.11 sati u kući Mainz-Zagreb. Uz glazbu uživo pripremaju i humoristički program. Goste će zabavljati Harry i Sabina.
(Fenix Magazin)

Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.